Van Eck Metaaltechniek Nederland is specialist in het bouwen van besturings-/ en machinekasten voor klanten van diverse doelgroepen. Voor de voedings- en de petrochemische industrie wordt RVS ingezet. Voor scheepvaart en machine-bouw gebruiken wij staal en aluminium.

Door de gedegen 3D opzet van het plaatwerk, worden de meest gunstige plaatuitslagen ge-engineerd, zodat het plaatwerk zoveel mogelijk uit 1 deel bestaat. Hierdoor word een professionele en strakke constructie gebouwd. In veel gevallen is het mogelijk een deel van het plaatwerk dienst te laten doen als machine-frame.

Plaatwerk kan op de lasermachine worden voorbewerkt, zodat gaten, sleuven en graveerlijnen gezet kunnen worden. Dit heeft als voordeel, dat op deze manier enkele stuks het orderverloop hebben van een serie-product. Dit heeft niet alleen een gunstig effect op de maatvoering, maar ook op de kostprijs. Door onze ervaring en het goed vertalen van uw wensen naar het eindproduct, bouwen wij kwalitatief hoogstaand plaatwerk.